Background

Senayan Residence Apartment Jakarta

Patal Senayan, JAKARTA

the ‘o’ style

The layout redesign concentrated in existing reconfigura- clelaPEeU Narita Mat eM Cane) ia mean PT kL the larger and proportionalise room. There’s a bigger walk in closet using the existing storage in service area, a bigger junior room by joining the study area inside.

Interior style was a boutique, mix and match, or what we often call The ‘O’ Style, as it was Nate Berkus fromm Oprah Winfrey Show that first open up our idea to leave the formal classic and cold minimalism. The ‘O’ new modern classic furniture offers a refreshing start in new direction. While it’s simplicity perfected, the portrait of every room balances modern aesthetics with intrinsically tropical sensibilities.

boldly chosen scheme

Walls colour scheme that was boldly chose, but still in a earthy pallette. Most of the wall was covered with the darker colour to give the cozy impression, deep connected every loose pieces over the warmth and enhanced unity of foreground furnishing to wall and background panel. Carefully handpicked artworks and painting finished the subtle and refine the nuance with independent and forcip-ter nr] Cole (ag)

Project data

Project Name Senayan Residence Apartment Jakarta
Location Patal Senayan, JAKARTA
Function Residential
Status Built
Size Size
Client Client