Background

Hotel Mex Gajah Mada

oasis of serenity

The L-shaped, 2050 sqm site, located in the intercity mainroad with most of the front area stands property line to property line behind shophouses row. Departed from this constraint we then create a serene barriers by laying the pool area as oasis between commercial zone and private tower. The large porte-cochere is set-back from the street creating a pedestrian focus as it differs the rhythmic of shophouses façade.

private balcony

Below the tip-off roof, arranged 160 compact rooms with primarily neutral color schemes that features infusions of form, texture and visual enticements employed together with a strategic application of saturated color for pop and and fun. Guestrooms also feature nine foot ceiling and full height private balcony, well-engineered work spaces, and generous bathrooms with spacious walk-in shower

Project data

Project Name Hotel Mex Gajah Mada
Location Undisclosed Location
Function Hotel
Status Built
Size Area
Client Client